Maak een afspraak

Google Ads

Google Ads

Adverteren via Google Ads

Je bedrijf op de 1ste pagina van Google Ads? Dat kan, Tevreden Marketing helpt jou hier graag bij. Door op de 1ste pagina van Google Ads te staan zorg je ervoor dat nieuwe potentiële klanten met jou bedrijf in contact komen.

Duizenden ondernemers adverteren succesvol met Google Ads.

7,5 miljoen internetgebruikers in Nederland hebben de leeftijd tussen 21 en 74 jaar.

Ads

Google Ads kan gebruikt worden voor 2 verschillende doelen.

Google Ads kan gebruikt worden voor 2 verschillende doelen. 1. Branding: Als je Google puur wilt inzetten voor branding, dan wil je goed zichtbaar zijn en de bekendheid van jouw bedrijf en/of product/dienst vergroten. Om dit te bereiken is het van belang dat je op zoveel mogelijke plekken verschijnt waar jouw doelgroep zich bevindt. Door te adverteren op Google word je ook doorgeplaatst op het inhoudsnetwerk van Google. Dit zijn een tal van websites, nieuwspagina’s, vergelijkingssites, blogs waarop de Ads advertentie d.m.v. Adsense (Ads by Google) worden weer gegeven.

2. Klanten werven, wil je meer offerte aanvragen ontvangen, meer online bestellingen, wil je bepaalde acties promoten of wil je meer klanten bij jou op de zaak? Met andere woorden is het je doel om direct in contact te komen met potentiële klanten? Dan is een Ads campagne een goede werktool, wanneer men doelgericht naar jouw product/dienst opzoek is door middel van bepaalde zoekwoorden en locaties. Dit kan zowel lokaal, regionaal als landelijk.
Offerte aanvraag
Google ads afbeelding
Misschien zoek je ook

één van onze andere diensten

Zullen we bellen?