Maak een afspraak

Webdesign

Webdesign

Webdesign

Elk bedrijf is anders en heeft een andere visie, dat begrijpen wij bij Tevreden Marketing. Vandaar dat wij dan ook alleen op maat gemaakte websites maken die voldoen aan de eisen van onze klanten. De websites die wij maken zien er niet alleen mooi uit, maar sluiten ook aan op je zakelijke visie.

Tevreden Marketing Studio Video 1;14 min

Tevreden Marketing Webdesign

Zo voldoet elke website die wij maken aan alle eisen voor de bekende zoekmachine Google. De website zijn responsive (goede weergave op alle apparaten) ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden door middel van een CMS systeem.

Anno 2021 maken we voornamelijk gebruik van mobiele telefoons en tablets, daarom is het belangrijk dat je website responsive is, zodat men hierop een duidelijke weergave krijgt.

Tevreden Marketing is hierin gespecialiseerd en helpt je graag bij het ontwerpen en tot stand brengen van een professionele website.

Project Skills

Heb je een website nodig voor je onderneming? Wanneer wij een website voor je maken dan is deze binnen 7 dagen online. Nadat wij samen met jou je wensen hebben besproken gaan wij meteen aan de slag, via een testomgeving kun je 24/7 alle aanpassingen bijhouden. Wanneer de website naar jou wens is dan plaatsen wij deze online voor jou.

%

Design

%

Develop

%

Marketing

Misschien zoek je

één van onze andere diensten

Zullen we bellen?