Maak een afspraak

Google SEO basis

Google SEO basis

Google SEO basis

Voor elke onderneming is het belangrijk dat men online goed gevonden wordt, maar nog belangrijker is dat de potentiële klant jou onderneming vindt. Digitale bezoekers die alleen op zoek zijn naar jouw diensten- en/of producten. Hiervoor zijn er landingspagina's. Deze worden gemaakt waarbij specifiek wordt gewerkt met één of meer zoekwoorden. Hoe meer landingspagina's en zoekwoorden hoe beter.

Wat houdt een landingspagina in? Wanneer een potentiële bezoeker op een landingspagina beland, weet de klant direct waar hij is en wat het betreffende bedrijf aanbiedt. De potentiële bezoeker wordt enthousiast gemaakt en klikt al gauw op de call2acttion button en neemt dus direct actie!
  • *Bij Google SEO basis pakket word je website eenmalig geoptimaliseerd met een keuze van maximaal 5 zoekwoorden. Uiteraard zijn meer zoekwoorden mogelijk tegen een meerprijs.
SEO Google
Waarom

Google SEO

0%

Organic Traffic - Increase

0%

BOUNCE RATE - DECREASE

0%

AVERAGE VISIT DURATION - INCREASE

0%

% PAGES PER SESSION - INCREASE

Laat ons je helpen je onderneming online te laten groeien.

Wij zijn de perfecte partner voor een succesvolle SEO campagne. Wil je ook dat jouw onderneming een hogere positie behaald op Google? Neem dan contact op.

Google SEO basis
Misschien zoek je ook

één van onze andere diensten