Local SEO

Bereik je lokale klanten
img
Local SEO is van groot belang voor ondernemers die zich op lokale klanten richten. Om een bedrijf in de buurt te vinden gaan steeds meer mensen online opzoek. Om sneller op te vallen tussen de zoekresultaten op Google kan je gebruik maken van Local SEO. Op die manier valt er als ondernemer d.m.v. Local SEO veel winst te behalen.
img

Verschil Local SEO en het organische gedeelte

Je zou denken dat deze twee hetzelfde zijn. Dit is echter niet zo. Local SEO werkt op een andere manier. Door local SEO in te zetten optimaliseer je je website voor lokale zoekopdrachten. Je optimaliseert je website voor lokale zoekopdrachten door het inzetten van Local SEO.

Steeds meer ondernemers kiezen er de laatste tijd voor om ook local SEO toe te passen. Dit komt mede omdat iedereen een smartphone gebruikt. Hiermee kun je inmiddels bijna overal ter wereld op zoek gaan naar een bedrijf bij jou in de buurt.

Waarom Local SEO belangrijk is

Volgens Google bezoeken consumenten binnen 24 uur een winkel, die zij d.m.v. de smartphone hebben opgezocht. Google plaatst meestal de lokale zoekopdrachten boven de reguliere zoekopdrachten.

Content marketing strategy 62%
Digital consultancy 86%
Mobile Marketing 52%
Reputation management 40%
Tevreden Marketing WhatsApp Chat
Verstuur
nl_NLDutch